Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Compell søger 1-2 nye partnerskaber (portaler eller webshops)

Skal vi udvikle din forretning sammen?

Er du ejer af en portal eller en webshop og kan du se et potentiale, du af forskellige årsager ikke kan realisere? Så er Compell måske din nye samarbejdspartner, der i fællesskab med dig kan realisere potentialet.

Hvad søger vi?

Compell søger websites/portaler eller webshops, der kan forbedres gennem øget fokus på drift, udvikling, markedsføring, salg og optimering.
Vi er ikke interesserede i ideer, men vi søger konkrete projekter, der har været igang – men ikke har realiseret potentialet.

Hvad gør vi?

Processen er typisk som følgende:

  1. Indledende kontakt og afdækning af potentiale/samarbejde
    Efter du har læst denne blog post, tager du kontakt til Bjarke Bekhøj, Partner. Her fortæller du om din virksomhed og tanker og der bliver aftalt et møde. På mødet drøftes nuværende portal/website/webshop og hvilket potentiale der foreligger. Efter mødet er det ofte klart, om et samarbejde er næste skridt i forhold til forventninger/potentiale/kemi.
  2. Indgåelse af samarbejde
    Efter første møde vil der typisk blive brugt 3-6 arbejdsmøder på planlægning af formalia ifbm. indgåelse af partnerskab og detaljerne omkring dette. Udover det praktiske laves der i fællesskab en handlingsplan på kort sigt (6 måneder) og lang sigt (3 år).
  3. Samarbejdet er igang og det kører derudad
    Efter indgåelse og opstart af samarbejdet bør det køre derudad. Vi vil i fællesskab eksekvere planer, løbende holde statusmøder og udarbejde nye planer for at sikre vores fælles virksomheds fremdrift. Løbende statusmøder, rapportering og udviklingsplaner er en vigtig del af det langsigtede arbejde med at flytte vores fælles virksomhed. I den lavpraktiske ende vil Compell løbende rapportere udført arbejde (jf. fælles udarbejdet handlingsplan) og sikre fremdrift og projektledelse på alle opgaver.

Hvordan gør vi – praktisk set?

Vi gør bare det, vi er bedst til. Compell har identificeret vores spidskompetencer indenfor online forretningsudvikling – og dette gør vi på tværs af egne projekter, partnerskaber og konsulentopgaver.
Det vil sige, vi arbejder altid på noget, der er relateret. Dette fokus sikrer, at vi udvikler os fagligt, at vi løbende kan optimere processer og sikrer, at alt bliver eksekveret så effektivt som muligt.

Jeg er interesseret, hvad gør jeg nu?

Er du interesseret i at høre, hvordan et samarbejde med Compell kunne være “skruet” sammen, så kontakt Bjarke Bekhøj på 61 72 71 45.
Alle henvendelser behandles fortroligt.
Vi vil altid være dit Google Ads bureau til fair pris

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: