Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Sådan anvender du video i e-mail marketing

Bjarke_2022
Bjarke Bekhøj
Direktør & Partner

Video er et effektivt redskab, når det gælder hurtig kommunikation. Video er nemmere at eksponere end tekst, og det engagerer og fanger dine brugeres opmærksomhed hurtigere end meget andet indhold.

Kontakt os som dit markedsføringsbureau i Aarhus, Hillerød og København.

E-mails er ligeledes et essentielt element i online marketing, og det er for mange en af de foretrukne markedsføringsmuligheder, fordi man har mulighed for at nå ud til mange modtagere, idet man kan målrette sit indhold og spore og måle resultaterne.

Video har fået større betydning i forhold til online markedsføring, og e-mail marketing er stadig en nyttig og anerkendt metode til at nå ud til dine kunder. Så hvorfor ikke kombinere de to?

Hvordan indsætter jeg en video i mine e-mails?Der er overvejende to måder, du kan gøre det på. Videoindlejring direkte i e-mailen eller link til videoen på dit website.

Selvom det er muligt at indsætte en video direkte i dine mails via HTML5, så råder vi til ikke at gøre dette. Det er nemlig ikke alle e-mailprogrammer (fx Gmail), der kan åbne disse videoer, og du kan derfor ende med at give et dårligt indtryk, som i de fleste tilfælde ikke kan kompensere for de positive oplevelser fra den del af dine modtagere, som rent faktisk kan se videoen.

Du vil gerne have, at folk forlader deres indbakke for at tilgå din hjemmeside og i stedet bruger tid på indholdet der. I sidste ende vil du gerne have dem til at researche og købe de varer eller services, du tilbyder. Dette er kun muligt, hvis du får folk hen på dit site først, og relevant indhold er en god måde at gøre dette på. Så hvorfor ikke sende dem direkte til din hjemmeside via din video?

Sådan gør duIndsæt en ”teaser” for din video i form af et screenshot fra videoen – gerne tilføjet en play-knap eller andet, der indikerer, at det er en video.

  1. Gør i emnefeltet opmærksom på, at mailen indeholder en video, da det virker tiltrækkende.

  2. Vælg et relevant og tiltalende screenshot fra videoen.

  3. Link dette screenshot til en side på dit website, hvor videoen afspilles.

Nedenfor kan du se et eksempel fra vores e-mail til webinardeltagere, hvor vi via billedet, som umiddelbart ligner en video, sender folk videre til siden på vores website, hvor de kan se videoen og tilhørende slides.

På denne måde vil videoen, modsat en video, som afspilles direkte i en e-mail, være omgivet af andet indhold, som forhåbentlig vil få din abonnent til at klikke sig videre på dit website – og det er jo det, du i sidste ende sigter efter.

Selvom det virker smart at indlejre en video direkte i mailen, er der således mange fordele ved i stedet at linke til indholdet på dit website.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: