Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Sådan kan du reducere sygedage på arbejdspladsen

Vi går vintersæsonen i møde og har vist alle oplevet, hvordan denne sæson kan medføre sygedage grundet f.eks. forkølelse og influenza. Sygedage kan ende med at blive en dyr affære for både virksomheden og den ansatte, som er syg. Ikke alle former for sygdom kan undgås, men virksomheder og ansatte kan alle tage initiativer, som kan mindske antallet af sygedage på arbejdspladsen.
Har du overvejet, hvilke initiativer du kan tage, for at sikre at både du og dine ansatte kommer igennem influenzasæsonen med færrest mulige sygedage?
Hos Compell fik vi alle, forrige mandag, en influenzavaccination, som skal gøre at vi kan komme helskindet igennem den kommende influenzasæson, som de kloge hoveder siger starter i december.

Her er tre gode råd til, hvordan du reducerer sygedage på arbejdspladsen.

Inkorporerér sund frokost på arbejdspladsen
Et sundt og velafbalanceret måltid vil gøre, at dine ansatte forøger deres energiniveau.
Skab den rette temperatur på arbejdspladsen
Studier viser, at temperaturen har en stor effekt på produktiviteten. Et koldt kontor kan gøre at samtlige af dine ansatte bliver syge. En situation som hverken ansatte eller arbejdsgiver ønsker sig. Sørg derfor for at indstille den rette temperatur i vintermåneden så dine ansatte ikke fryser.
Tillad ansatte med lettere forkølelse at arbejde hjemmefra
Det virker logisk at lade ansatte med en lettere forkølelse arbejde hjemmefra, men desværre er det få arbejdspladser som tillader dette. Ved at lade den ansatte arbejde hjemmefra sørger du for, at I ikke kommer bagud på projekter og at den ansatte ikke smitter andre på arbejdspladsen.
Hvis I ligesom os ønsker at undgå at blive smittet med influenza, så er der her et link til sundhedspartnerdk, som tager ud til både små, mellemstore og store virksomheder og giver influenzavaccinationer.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: