Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Smidt i fængsel for en dag

Det var realiteten for dagen i går, at Compell måtte en dag bag lås og slå.
Det skete i forbindelse med Iværk&Vækst Messen, som løb af stabelen i FÆNGSLET i Horsens – og vi havde da også fået lovning på, at vi ville blive lukket ud ved dagens afslutning…
Her blev studerende, iværksættere, erhvervsfolk og mange flere budt indenfor til spændende foredrag, coaching og muligheder for at modtage værdifuld sparring fra de fremmødte firmaer, heriblandt Compell, som havde indtaget/var blevet smidt i Arresten i det gamle fængsel.

Her var der proklameret “Boost Din Business Bag Tremmer” – Hver stand var tildelt en gammel fængselcelle, hvor der var rig mulighed for de mange besøgende at kigge forbi til en god snak omkring deres forretning og modtage dyrebar rådgivning om deres muligheder for øget synlighed gennem online marketing – i hvert fald i Celle 173, som tilhørte Compell.
Vi hedder nu Become. Kontakt os og hør mere om, hvordan vi kan hjælpe med din markedsføring.

Thumbs Up Prisen

Iværk&Vækst messen i Horsens bød også på uddeling af 3 priser. Heriblandt Thumbs Up prisen, som er Business Region Aarhus’ Iværksætterpris, som bliver tildelt årets mest succesfulde iværksættere i Østjylland indenfor 3 kategorier.

Denne pris har i år været sponsoreret af Compell. Derfor ønsker vi naturligvis også at ønske et stort tillykke med prisen årets vindere, nemlig Nordisk Tang, som udover det store skulderklap, det er at vinde denne pris, også modtager et sparringsforløb omkring deres marketing muligheder hos Compell og dertil også et gavekort på disse ydelser.
Endnu engang tillykke. Vi ser meget frem til at tage imod jer!

Spørgsmål til weekenden?!

Vi har ofte udarbejdet gode tips og artikler med fokus på “Tanker til weekenden”, men i anledningen af dagen i går, har vi valgt at vende bøtten.

Dagen i går blev brugt på at svare på rigtig, rigtig mange forskellige typer af spørgsmål omkring ALT  inden for online marketing. Det gælder alt fra frekvensen på udsendelser af nyhedsbreve og Facebook post til Google AdWords og remarketing kampagner. Stort set alt mellem himmel og jord. Derfor vil vi rigtig gerne fortsætte denne tilgang og besvare nogle af de spørgsmål omkring online marketing, som I kære læsere evt. måtte brænde inde med.
Vores e-mail og telefon er altid åben og vi tager os gerne tid til at besvare de spørgsmål I måtte have, så tøv ikke med at tage kontakt.
Vi glæder os til at høre fra dig:)

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: