Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Vi er flyttet til Bredgade

Den 31/3-2015 fyldte vi 4 år og dagen efter overtog vi officielt vores nye kontor på Bredgade 21B. Samtidig har vi også lanceret ny hjemmeside (som du måske har bemærket).

Det er ingen hemmelighed, at Beruf har flyttet adresse en del gange siden jeg og Andreas startede firmaet i foråret 2011. I takt med at vi voksede, har vi rykket til større lokaler.

Med vores ansættelse af Tobias i vinter, er vi nu 7 Beruf’ere fordelt på et AdWords/Google Analytics -hold bestående af 4 med Andreas i spidsen samt verdens mindste (men bedste) webafdeling bestående af 2 udviklere og mig selv. 

Med vores seneste ansættelser begyndte kælderlokalerne på Worsaaesvej at være lidt klaustrofobiske. Det resulterede i en længere lokalejagt og en del snak frem og tilbage om hvad vi egentlig ville, hvilket heldigvis endte ud i det helt rigtige sted for os:

138 dejlige og helt nyrenoverede kvadratmeter på Bredgade 21B, 1. i København K.

Nu skal man jo aldrig sige aldrig, men jeg tør godt lægge hovedet på blokken/bloggen og sige, at dette er stedet, hvor Beruf bliver i mange år fremover.

(Og ja, jeg ved det godt. Som du kan se på billedet herunder, er det ikke første gang, vi laver det løfte. Citatet kommer fra et af Andreas’ tidligere blogindlæg.)

Vi er rigtige glade for vores nye kontor på Worsaaesvej og håber på at blive her længe endnu. Vi kunne endda finde på at holde en reception, hvor vi kan vise lokalerne frem og drikke et glas sammen med en masse af jer. Og så vil tiden vise om vi må holde vores årlige flytte-tradition i live.

Andreas og jeg har aldrig haft visioner om at have en kæmpe virksomhed, men derimod et lille hold af dygtige medarbejdere, der kan arbejde sammen på tværs af ekspertiseområder. Med de nye lokaler er der plads til at vi kan være der – selv hvis vi skulle blive et par ekstra over de kommende år.

Selvom der stadig er lidt flytterod, kan vi nu byde indenfor til et nyt Beruf, hvor der er plads til at udfolde sig. Et af vores mål i 2015 er at få flere og længere samarbejder, hvor vi både kan rådgive om og løse udfordringer i samspil med kunder. Med vores nye kontor får vi bedre plads til at udfolde os kreativt og det er noget vi allerede nu er rigtig glade for.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: