Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Udsend velkomstmails og opnå skyhøje åbningsrater!

Mette-Louise
Mette Louise Hoff
Marketingspecialist

Vidste du, at den velkomstmail du sender til dine nye nyhedsbrevsmodtagere ikke bare har den største åbnings- og klikrate, men også det største salgspotentiale sammenlignet med alle de mails, du nogensinde kommer til at sende?
”Jeg sender slet ikke velkomstmails…”
!!?
Så er det altså på tide, at du kommer i gang!

Sådan fungerer det:

Din velkomstmail er en såkaldt autogenereret mail, der automatisk sendes til en modtager, så snart han eller hun joiner din modtagerliste. Du skal altså kun skrive én velkomstmail, aktivere den og så kører den helt automatisk i al evighed (eller indtil du stopper den). Du kan selvfølgelig også lade os gøre det hele for dig.
Her er altså tale om få timers indsats, som du kan høste glæde (og indtjening) af igen og igen og igen og igen…. Og igen!

De højeste åbnings- og klikrater!

Hos Compell udarbejder og administrerer vi velkomstmails og mailflows for flere af vores kunder, der ved hjælp af de autogenererede mails, sender i gennemsnit 4 mails til en ny modtager over periode efter de er tilmeldt. Hos vores kunde, Hjortshøj Party Service, benytter man med stor succes et autogenereret mailflow, der består af en velkomstmail + 4 efterfølgende mails, der går i dybden med virksomheden og giver modtageren gode råd til festen. Velkomstmailen alene har en gennemsnitlig åbningsrate på 68,1% mens den sidste mail i mailflowet åbnes af hele 50% af modtagerne.
Hos DINsport.dk udsender man en rabatkode i velkomstmailen, hvilket i høj grad booster åbningsraten, der ligger på svimlende 82,4% i gennemsnit. Heraf vælger hele 37% at benytte rabatkoden inden for få timer efter mailen er åbnet!

”Hvornår kan vi komme i gang?”

Lad os da starte så snart som muligt, så du kan booste både din indtjening og dine kunders loyalitet. Kontakt Compell på info@compell.dk eller på tlf. 71 99 75 15

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: