Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Traditionsrig tehandel klarer sig strålende online

Selvom A. C. Perch’s Tehandel er mere end 175 år gammel, og den familieejede forretning først og fremmest er kendetegnet af tradition og passionen for te, er nyskabelse på ingen måde et fremmed koncept for virksomheden. Allerede i 1998 kom Perchs te som nogen af de første i landet på nettet.

Webshop er tæt på at tegne sig for 50% af omsætning

De lancerede en webshop, der sidenhen har åbnet op for markeder i både Europa, USA og Asien. Den lille tehandel, der har ligget i Kronprinsensgade 5 siden 1835, blev pludseligt digitalt tilgængelig for teentusiaster verden over, og det viste sig at være vejen til mange nye ordrer både fra det hjemlige Danmark og fra udlandet.
Succesen online har faktisk taget sådan fart, at webshoppen tegner sig for tæt på halvdelen af A. C. Perch’s ordrer i dag, og det er blandt andet den, der har været med til at sikre, at drømmen om en tesalon over den gamle tehandel kunne realiseres med Perch’s Tea Room. Sort te, hvid te og grøn te , samt de mange originale blandinger – det hele serveres med lækkerier som engelske scones og agurkesandwicher i smukke omgivelser.
På den måde har tehandelens villighed til nyskabelse samtidigt betydet, at der er blevet midler til, at Perch’s gæster kan nyde gamle tetraditioner som Afternoon Tea eller fordybe sig i den japanske teceremoni ved en af de events, som tesalonen skaber rum til.

Traditioner, mursten og cyberspace

A. C. Perch’s fortsætter med at tænke i digitale baner med deres nyeste tiltag – en te timer app, der hjælper teentusiasten til at finde den anbefalede trækketid for alle Perch’s teer, indtaste egne præferencer for tilberedning og gemme yndlingsteer hurtigt og nemt.
Men Perch’s har ikke glemt, hvor vigtig den fysiske tilstedeværelse og de traditionelle medier er. I slutningen af 2012 udgav medejer, Stine Hincheldey, således bogen ”Afternoon Tea” med klassiske opskrifter på godt bagværk, der naturligvis passer perfekt til en nybrygget kop te.
For Perchs er det netop kombinationen mellem traditioner, indsigt, mursten og cyberspace, der har vist sig at gøre dem konkurrencedygtige – og mon ikke de nye generationer vil formå at gøre de ældre kunsten efter mange år frem?
Se mere om A. C. Perch’s online her 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: