Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Aarhus Online 2013 – bliv bedre til eCommerce

Optimer dit eCommerce med Compell og EY

Det er gratis, det er strategisk vidensdeling og det er med målet om at forbedre dine og andres ydelser og salg på internettet. Kom til Aarhus Online 2013 og deltag gratis i de fire åbne seminarer, hvor en række kendte internet virksomheder vil dele deres strategiske erfaringer med dig, samt hør mere om ERFA-gruppen der har et klart mål: at løfte online branchen i Aarhus.
I 2012 blev der solgt for 2,3 billioner online i Europa. Internethandel er et marked i vækst og udvikling, og vi skal holde os opdateret og udvikle os, hvis vi vil sikre vores plads i det marked. Den slags kræver et godt netværk, og de rette rammer sat op, for at vi kan lave den bedst mulige sparring om emnet.
Vi byder dig indenfor til Aarhus Online, hvor Compell og EY den 21. februar starter første seminar op med 3 internetvirksomheder, der vil dele viden, som de fleste helt sikkert vil kunne drage nytte af. Der vil yderligere være mulighed for uformel networking bagefter. Hør om de vigtige erfaringer som Billigvoks.dkIBill.dk og Skatepro.dk har gjort i deres online succes.
Kom ind i det lukkede forum
For dig som ønsker et mere grundigt netværk, og muligheden for at fortsætte en strategisk vidensdelen, samt få diskussion af udfordringer for netop din virksomhed, giver vi dig mulighed for at blive medlem af vores nye initiativ: ERFA gruppen.
Ligesom vores seminarer er det gratis at være medlem, men der er dog en række krav til dig som person, før du kan blive medlem for at kvalitetssikre gruppen.
Vi ser frem til at se dig til Aarhus Online, og være med til at udvikle din og andres eCommerce.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: