Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Bjarke og IVÆKST giver gratis-kurser i AdWords i Aarhus

Læs mere om Become som Google Ads bureau

Mangler du kendskab til verdens mest effektive marketingsapparat, så kan du nu blive klogere – helt gratis.

På vegne af Ivækst og Google afholder Bjarke AdWords-foredrag i Aarhus. Bjarke vil undervise kurser på henholdsvis mellem – og øvet niveau.

Mellemniveau-kurset er for den let-øvede – øvede bruger af AdWords, som ønsker et endnu skarpere kendskab til sin online markedsføring. Mellemniveau-kurset afholdes:

D. 4. september kl. 9-12 i Deloitte, Arosgaarden, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C.

øvet-kurset kan du høre om, hvordan du optimere dit arbejde med AdWords-kampagner. Du vil have mulighed for at få råd og vejledning på egne kampagner:

D. 4. september kl. 13-16 i Deloitte, Arosgaarden, Åboulevarden 31, 8000 Aarhus C.

[highlight type=”light”]Læs mere og tilmeld dig her (Link fjernet) [/highlight]

IVÆKST

IVÆKST afholder en række foredrag Danmark rundt, hvor det vil være muligt at komme ind under huden på AdWords. IVÆKST hareksisteret siden 2006 og er støttet af en række s
ponsorer, der gør det muligt at afholde gratis kurser, seminarer, og workshops. Erhvervsportalen formidler viden om virksomhedsdrift og vækst i et ønske om at hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at skabe stabil vækst.

Google AdWords

Formålet med AdWords er at målrette og effektivisere din forretnings markedsføring. Det er ingen hemmelighed, at hos rigtig mange mennesker verden rundt rimer Google på online søgninger – og ved at effektivisere din forretning gennem Google og deres AdWords vil der hurtigt kunne ses resultater i form af besøgende på hjemmesiden, der giver kunder i forretningen.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: