Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Compell hacker IKEA

Dette indlæg er af ældre dato, men vi har gemt det af historiske årsager. Tak fordi du læser med hos Become, som er et digital bureau, der laver Google Ads, SEO mm..
Endnu en gang har Compell været på spil hos IKEA – denne gang har vi hacket os til et nyt møbel på kontoret.

Hvordan hacker man IKEA?

Udtrykket har vi fra den malaysiske hjemmeside IKEA HACKERS. Ganske enkelt så går det ud på, at en kreativ tanke, et eller flere IKEA-produkter og evt. andre produkter forenes i en højere enhed og bliver til et nyt produkt fx med et nyt formål eller et nyt udseende – altså et IKEA-hack. Her kan gives eksemplerne: sofabord med ansigtsløft og et badeværelse af vaser.

Compells IKEA-hack

Vores hack på IKEA er vores nye konferencebord på kontoret. Her er 3 IKEA-bordplader, 1 sæt IKEA-bordben og en spånplade blevet til et stort, praktisk konferencebord, der pynter fint i mødelokalet. Find opskriften her.

Bliv inspireret eller del dit IKEA-hack

Der findes en række sider på nettet, der tilbyder ideer og inspiration til dit IKEA-hacking-projekt. Vi faldt over IKEA HACKERS, som sandsynligvis er en af de mest populære hacking sites verden over – siden har indhentet over 48.000 likes på sin facebookside.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: