Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Hør Bjarke holde oplæg om Google Analytics til Succes Online Summit i Aarhus

Hør Bjarke holde oplæg om Google Analytics til Succes Online Summit i Aarhus
Bjarke Bekhøj
Direktør & Partner

Den 29. maj er det igen tid til Succes Online Summit i Aarhus.

Til dette (gratis!) arrangement har du mulighed for at møde nogle af landets førende digitale eksperter, som sætter fokus på, hvordan du kan optimere din indsats inden for online marketing – og derved nå ud til mange flere internetbrugere og potentielle kunder.

Bjarke har tidligere været oplægsholder ved Succes Online Summit, og denne gang er ingen undtagelse. Bjarkes oplæg bærer titlen ”Google Analytics (Digital ledelse for SMV’er)”, og som titlen afslører, vil han denne gang dele ud af sin viden om Google Analytics.

Under oplægget vil Bjarke gøre dig klogere på, hvordan du kan bruge din indsamlede mængde data til at skabe viden, indsigt og målbare resultater for din virksomhed. Du finder således ud af, hvordan du kan bruge Google Analytics og webanalyse til at prioritere din online indsats og få mest muligt ud af dit marketingbudget.


Fokus på digital ledelse for små og mellemstore virksomheder

Oplægget er en ud af fire oplæg under ”breakouts” i programmet, som har fokus på digital ledelse for små og mellemstore virksomheder, og som er målrettet dig, som er i en proces, hvor du går fra at være stifter til at lede ansatte.

Her kan du få konkrete værktøjer og indsigter, som er vigtige for din rolle som strategisk leder, og som kan være med til at sikre din virksomheds fremtidige vækst.

Udover Bjarke har du selvfølgelig også mulighed for at høre en masse andre oplæg, hvor du også kan blive klogere på forskellige emner inden for online markedsføring.

Lyder det som noget for dig? Arrangementet er helt gratis at deltage i – og du kan tilmelde dig eller læse mere her.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: