Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Invitation: Copenhagen SEO Meetup

Become SEO-event

Endeligt kan vi præsentere talerne til vores kommende SEO-arrangement. Eventet afholder vi i samarbejde med Copenhagen SEO Meetup – i vores lokaler i København. Tilmeld dig nu.

Asbjørn Urban, Michael Cortzen & Lars Schackinger Larsen (Become – SEO-bureau) starter eventet med en kort introduktionstale, der sætter tonen for aftenen, som afholdes i de historiske lokaler i Carlsberg Byen.

Det vil herefter være Severin Hygum (IIH Nordic), Niels Lindegaard & Nicholas B. Jakobsen (GroupM Danmark), der vil være med os den 20. april 2023 kl. 17.00 hos Become i København.

Oplæggene vil være på engelsk.

Efter oplæggene vil det være muligt at netværke med de andre deltagere.

Tak til Germans Frolovs og Copenhagen SEO Meetups for at være sparringspartnere og medkoordinatorer på eventet.

copenhagen-seo-meetup

Oplæg 1: Hvordan AI transformerer SEO og måden, vi arbejder på

Taler: Severin Hygum (Senior SEO Specialist) fra IIH Nordic

Det bliver du klogere på:

AI er den mest transformative teknologi i årtier og påvirker mange brancher og professioner. Men hvordan vil chatbots og forventede integrationer i søgemaskiner som Google og Bing ændre måden, vi søger på – og hvordan vil det sandsynligvis påvirke virksomheder? 

I dette oplæg vil Severin Hygum dele nogle tankevækkende perspektiver på AI og give dig konkrete tips til, hvordan du kan opgradere dit SEO-spil baseret på førstehåndserfaringer med nye AI-baserede værktøjer.

Oplæg 2: Oplev kraften i integreret søgning ved at bringe de organiske og betalte team tættere sammen

Talere: Niels Lindegaard (Senior SEO Strategy Specialist & Professional Lead) og Nicholas B. Jakobsen (SEA Strategy Director) fra GroupM Danmark

Det bliver du klogere på:

Organiske og betalte marketing teams har traditionelt arbejdet inden for deres egne siloer. 

Brugerne på Google og andre søgemaskiner oplever alligevel søgeresultatsiden (SERP) som én enhed. Så hvorfor gør vi specialister ikke det samme? Ved at koble de to kanaler tættere sammen kan vi skabe langt større værdi – og det er faktisk ret nemt!

I dette oplæg vil Niels Lindegaard og Nicholas Jakobsen tage dig med på en rejse gennem den forbløffende verden af integreret søgning, hvor han vil vise dig, hvordan du kommer i gang, og give dig en idé om de resultater, du kan forvente.

Tilmeld dig nu 

Sørg for at markere datoen d. 20. april 2023 i din kalender!

Vi ses!

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: