Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Juleferielæsning

Juleferien nærmer sig med hastige skridt, og selvom tiden skal bruges sammen med familien og i hyggelige omgivelser, så giver juletiden også tid til at stresse af og læse en god bog. Vi vil her give forslag på forskellige bøger, hvor du kan læne dig tilbage og slappe af, uden at de små grå går helt i stå.

Til dig, der vil stå stærkere online

Platform: Get Noticed in a Noisy World

Af Michael Hyatt
En ‘how-to-do bog’ ud fra ud fra forfatterens egne erfaringer. Blig klogere på nutidens sociale medier, og hvad komikere, forfattere, og andre kreative gør for at vinde opmærksomhed hos nutidens travle forbrugere.

Velocity

Af Ajaz Ahmen, AKQA og Stefan Olander, Nike
Hvordan kan man få succes i en konstant foranderlig verden? På baggrund af forfatternes erfaringer præsenterer de 7 tidsløse love for virksomheder og individer i en verdenen domineret af forandringer og digital teknologi.

How I Made My First Million on the Internet
– And How You Can Too!

Af Ewen Chia
Det lyder måske overdrevet, men uanset om du er ny på internettet eller en garvet markedsfører, så kan denne bog give dig indsigt i, hvordan du skaber lukrative løsninger for at imødekomme dit markeds behov. Det er vel også i julen, det er tilladt at drømme sig væk til millioner.

Go Mobile: Location-Based Marketing, Apps, Mobile Optimized Ad Campaigns, 2D Codes and Other Mobile Strategies to Grow Your Business

Af Jeanne Hopkins og Jamie Turner
Her får du en guide for mobil markedsføring og er spækket med tips og tricks. Hertil praktisk indsigt i hvordan man fx opbygger en mobil hjemmeside, udnytter QR-koder og udvikler mobile apps. Du vil blive i stand til at udvikle, søsætte, drive og måle på mobile mediekampagner.

Til dig, der gerne vil være mere kreativ og motiverende

Den motiverende samtale  – i teori og praksis

Af Gregers Rosdahl
Denne bog går i dybden med faglig kommunikation i teori og praksis. Med afsæt i nyeste forskning inden for området, behandler bogen emner som, hvordan man kan motivere gennem samtaler. Du bliver givet en række værktøjer og et teoretisk fundament, du kan bruge i praksis.

Orden i kaos – få styr på arbejdsdagen og forebyg stress

Af Kurt Strand & Michael Kongsted
Her får du enkle værktøjer, hvor du kan skifte dårlige vaner og stresstendenser ud med overblik, planlægning og struktur. Disse værktøjer kan hjælpe dig med, at gennemføre dagens opgaver inden arbejdsdagen er omme – uden stress og jag.

I bad med Picasso

Af Lene Tanggaard og Christian Stadil
Hvordan omsætter man den kreative idé? Her får du gennem en række cases indsigt i, hvordan kreative hjerner bruger sine kreative sider, og omsætter det i virksomheder og ikke mindst til økonomi. Bogen fokuserer på, hvordan at være kreativ kan benyttes som virksomhed eller individ i innovationsprocesser, konkurrenceevne og udvikling.

Rigtig god jul og god læselyst.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: