Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Vi juleshopper online som aldrig før

Når det kommer til den lille forskel mellem mænd og kvinder har det altid heddet sig, at kvinder er bedre til at slide på dankortet end mænd er. Kvinder har et shoppegen, som de fleste mænd ikke kan leve op til, og der bliver flittigt brugt penge til tøj, smykker, makeup og mange andre ting.
Mange mænd joker med, at de skal passe på deres dankort og ikke lade konen få fingrene i det.
Nu kan mændene ikke længere vide sig sikre – end ikke i deres egen hjem. En ny undersøgelse viser nemlig, at det er kvinderne, der viser vejen frem, når det gælder om at svinge dankortet online – især i den søde juletid.

Vi julegaveshopper online som aldrig før

Danskerne juleshopper på nettet som aldrig før, og der bliver købt både tøj, legetøj, bøger og meget andet. Som mange nok ved bliver det mere og mere populært at handle online, og julegaverne bliver også i stor stil fundet her. Det er både nemt, hurtigt og til tider billigere end at gå i fysiske butikker. Her er ingen lange køer, ingen fyldte butikker, ingen sure ekspedienter og ingen stress og jag. Det næste julegavekøb er kun et klik væk.

Hver 5. gave købes online

Der er blevet foretaget flere forskellige undersøgelser af danskernes shopping vaner i den søde juletid, og disse viser, at hver 5. julegave, der ligger under træet den 24. december, er købt online.
Den online julehandel har igennem de sidste par år været støt stigende, og i år spås til at blive et rekordår. En undersøgelse fra Userneeds viser, at 56 % af de adspurgte vil købe mange af deres gaver online. Grunden hertil er, at på nettet er det både billigere og lettere at handle.
Undersøgelser viser også, at det er københavnske kvinder sidst i 30’erne, der er de mest aktive med julehandel online. Resten af landets kvinder er dog ikke langt efter, og mændene er også ved at finde ud af de mange fordele.
Læs flere facts om online juleshopping her

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: