Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Kom til webshop-seminar med Compells direktør

Er det gratis at lave en webshop?
Ikke nødvendigvis – men nu er det gratis at finde ud af, hvordan du får mest muligt ud af din webshop!

Hvordan?

Ved at tilmelde dig Internet Week Denmark seminaret ”How to set up a professionel webshop” d. 30. april hos INCUBA A/S
Ved seminaret, som er særligt relevant for iværksættere, vil Compells direktør Bjarke Bekhøj, dele ud af sin mangeårige erfaring og ekspertise inden for online forretningsudvikling og salg, med særligt fokus på at vise dig, hvordan du designer, markedsfører og styrer en professionel webshop.
 

Er det nu også nødvendigt?

I høj grad!
At styre og markedsføre en webshop er mere omfattende end du måske tror – du skal bl.a. tænke på design, brugervenlighed, webshopplatform, betalingsmoduler, markedsføring, SEO, AdWords og – vigtigst af alt – din målgruppe.
Alt dette vil Bjarke Bekhøj gøre dig meget klogere på til seminaret, hvor du bliver udstyret med en række essentielle værktøjer til at skabe en professionel webshop fra bunden – eller bygge videre på en du allerede har.
Online marketing, herunder arbejdet med webshops, udvikler sig hele tiden, og når man arbejder med det, er man ikke bare nødt til at følge med tidens trends – man er også nødt til at være på forkant, for at kunne tilbyde sine kunder de bedst mulige løsninger – hver gang! Det gælder også for dig, der selv styrer – eller planlægger at styre – din webshop. Hvordan holder du dig opdateret?
Vi kan ikke komme i tanke om en smartere måde at holde sig opdateret på, end ved at lytte og lære fra én, der har arbejdet med online marketing og fulgt udviklingen på området nøje i mere end 12 år. Kan du?
 

Nej– hvor tilmelder jeg mig?!

Det gør du lige her
Vi glæder os til at se dig
Fik vi sagt at det er gratis…?
 
 
 

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: