Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Mere Movember hos Compell

Movember på kontoret
Så er den første bløde julesne faldet over Århus og byen er nu pakket ind i et hvidt fløjlstæppe. December er uigenkaldeligt over os og det betyder også afslutningen på Movember her hos Compell.
Hos Compell har herrerne hele november kæmpet en hård kamp med at lade overskægget gro i den gode sags tjeneste og resultaterne er rigtig flotte.
Vi kåre her de flotteste af de deltagende overskæg, eller som det kaldes i Movember jargon – de flotteste “Mo’s”.
Compell’s flotteste Mo
Konkurrencen var hård mellem drengene på kontoret, men nogle overskæg vakte mere opmærksomhed. I kampen mod kræften har vi hos Compell kåret de 4 flotteste MO’s.
Titlerne som de flotteste MO’s hos Compell må tilfalde Bjarke, Emil, Michael og Martin og herunder ses de flotte resultater af deres anstrengelser. Godt gået!

Næste Movember
Om et år er det igen Movembertid og Compell står selvfølgelig klar til at støtte det gode formål og vi undskylder på forhånd til kæresterne derhjemme, som skal se på overskægget endnu en måned næste år.
Næste år er vi endnu engang klar til Movember, og vil til den tid gå hårdere ind i kampen. Målet næste år at få groet nogle endnu flottere MO’s, samlet flere penge ind i kampen mod prostatakræft og få spredt budskabet.
Har I ikke nået det endnu, kan I klikke ind her og støt det gode formål

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: