Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Ny hjemmeside, logo og profil

Henrik
Henrik Christiansen
Partner

Nu er sommerferieperioden efterhånden ved at være definitivt slut og det er allerede begyndt at blive koldt igen – suk. Her i Beruf har vi dog, udover at servicere vores kunder, brugt sommeren på at forberede os på næste skridt i vores lille virksomheds liv.

Det er blevet gjort ved at lave en ny og skarpere profil for Beruf. Bl.a. med nyt logo og ny hjemmeside, samt nyhedsbrev.

Fremover vil vi i højere grad fokusere på hjemmesider lavet i WordPress, samt Google AdWords annoncering. Vi vil dog også tilføje nye ydelser i takt med behovet for dem, så vi bedst muligt kan hjælpe med hele din virksomheds online profil. Du kan læse mere om vores Google Ads løsninger her på Beruf.dk.

Allerede nu efterspørger en del af vores kunder landing pages og søgemaskineoptimering (SEO). To ydelser der går rigtig godt i spænd med Google AdWords, når det handler om at få flere besøgende og konvertering af de besøgende til (trofaste) kunder. Det er aspekter vi allerede håndterer for eksisterende kunder, men vi arbejder på pakker, som gør det nemmere og bedre for din virksomhed at komme i gang.

Andreas & AdWords

Hvis du har fulgt vores Facebook-side, har du sikkert lagt mærke til, at Andreas har et tæt forhold til Google. Udover at elske alt, som Google laver, underviser Andreas nemlig også i Google AdWords, i samarbejde med IVÆKST og Google.

Det er vi begge meget stolte over og glade for at få lov til! Vi går et spændende efterår i møde, hvor vi forhåbentlig får lov til at arbejde med en masse nye og spændende kunder, samt vores allerede trofaste kunder.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: