Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Nyt samarbejde med Aarhus sejeste Eventhall

Vi er rigtigt glade for at kunne påbegynde et nyt samarbejde med virksomheden Eventhall. Eventhall er en ‘voksen legeplads for alle’, der stiller rammerne til rådighed for, at du og dine venner eller kollegaer kan prøve jer selv af på en paint ball-bane, som levende bordfodboldfigurer, som sumobrydere og gladiatorkæmpere m.f.
Løjerne foregår i en stor hal i Åbyhøj, Århus. Her tilbyder Eventhall sin alternative underholdning til alt fra polterabender til teambuilding for virksomheder – og du kan godt regne med at få gang i hele kroppen som aktivt deltagende i de sjove holdkonkurrencer, som de forskellige events er bygget op om.

Samarbejde med Compell

Compell kommer til at støtte Eventhall stærke underholdsningskoncept med en hel palette af online marketing-tiltag. Vi kommer blandt andet til at arbejde med at trække relevant trafik til Eventshalls hjemmeside, skabe værdifulde links og omtale via blogs, styrke relationsopbygning og word of mouth via Facebook og at holde alle, der har interesse for forrygende events, opdaterede om hallens mange arrangementer og nye aktiviteter gennem et inspirerende nyhedsbrev.

For at få Eventhall-oplevensen ind under huden, så vi er toptunede til at markedsføre de mange fede aktiviteter, hallen byder på, inviterede Eventhall hele Compell på besøg. Du kan se billeder fra vores super sjove tur på vores facebook – vi glæder os allerede til at komme igen!

[framed_box]

Det laver Compell for Eventhall

  • SEO
  • AdWords
  • Bloggermarkedsføring
  • Facebook
  • Usability
  • Nyhedsbreve

[/framed_box]

Besøg Eventhall

Eventhalls aktiviteter inkluderer indendørs paintball, sumobrydning, megadart, menneskelig bordfodbold, bumper-fodbold, bungeebasket m.m. De afholder først og fremmest arrangementer for private f.eks. polterabend, blå mandag og fødselsdage såvel som for virksomheder, der er på udkig efter en sjov og anderledes form for teambuilding og firmafester eller nogle alternative rammer til møder og netværk.
Der er fokus på en løbende udvikling af konceptet, hvilket har gjort Eventhall i stand til som de første i Europa at kunne tilbyde paintball med bueskydning. Samtidigt udlejer de udstyr til festlige lejligheder, for eksempel er sumodragter, bumpers og megadart populære indslag.
Besøg Eventhalls hjemmeside her

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: