Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Rundt om Compell

Vi er en del gange blevet spurgt til, hvem Compell er og hvad vi egentlig laver. Derfor vil vi meget gerne fortælle lidt om os selv og give et klarere billede af os selv og hvad vi tilbyder. Ikke en arbejdsdag eller case er ens, men der er alligevel nogle kompetencer og værktøjer, der går igen på tværs af de fleste af vores kunder og partnere.

Hvad retfærdiggør vores indsatser?

For Compell handler det om online forretningsudvikling. Alle aktiviteter, vi sætter gang i, skal hænge sammen med bundlinjen i en hvilken som helst organisation. Uanset om der er tale om en ren B2C webshop eller en større offentlig organisation, er det vigtigt for os, at der er et klart mål – om det er et økonomisk mål eller et blødere mål som kundetilfredshed, medarbejderglæde eller andet, ønsker vi at levere målbare resultater.

Hvordan gør vi det så?

For mange af vores kunder er der en række ydelser der går igen. Ydelserne nedenfor er de ydelser, der for (næsten) alle kunder skaber den største værdi.

Online synlighed = søgemaskineoptimering

Det er umuligt at komme udenom, at rigtig mange brugere anvender Google, når et behov skal løses. SEO eller søgemaskineoptimering er processen, hvorved der tiltrækkes relevant trafik fra søgemaskinerne (primært Google) og bliver dermed næsten altid en af de discipliner, vi arbejder med for at sikre udviklingen af forretninger online.
Læs mere om SEO processen her.

Google AdWords

SEO er meget langsigtet og i flere situationer ikke realistisk pga. konkurrencen inden for kategorien. Her benyttes Google-redskabet; AdWords. Dette redskab er helt simpelt med til at skabe trafik på din hjemmeside gennem alt fra enkle bannere til mere komplicerede interaktive koncepter. AdWords er et af de elementer, vi arbejder meget med for netop at give vores kunder en høj placering i Googles søgemaskine.
Læs mere om redskabet AdWords her.

Email marketing

Vi opfordrer alle til at udsende email marketing. Det er en unik metode til at holde en positiv og informativ kontakt til sine kunder og relationer. Derudover er det en ideel måde at nå ud til et bredere kundesegment eller skabe nu-og-her tilbud. Hvis denne type markedsføring benyttes rigtig, er det en simpel måde at effektivisere sin salgskanal.
Læs mere om processen bag email marketing her.

Rapportering og analyse

Som sagt, er der ikke en kunde eller en case, der er ens, men alle tiltag bliver sat i værk efter grundig analyse af kunden og den tilknyttede udfordring. Når vi sammen har fået grundstenene på plads, vil der løbende blive justeret og tilpasset i forhold til udviklingen. Kunden bliver løbende informeret om resultater og der skabes bevidsthed omkring, hvordan forretningen har flyttet sig.
Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig, din virksomhed eller organisation så tøv ikke med at kontakte os.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: