Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Tanker til weekenden – personlige målsætninger

For mange går livet sin gang, uden at de har nogle klare målsætninger, udover at de ønsker sig at stifte familie, at sikre en pæn indkomst, og at leve et langt og lykkeligt liv i det hele taget. Men hvad er det de kan, de personlige målsætninger? Hvorfor er vi nogen, der sætter os dem, og hvordan når vi dem?
Læs mere om Facebook Ads

Hvad vil du nå, før du dør?

I denne uge har vi haft fornøjelsen af et gæsteindlæg fra Nikolaj Astrup Madsen, som arbejder meget aktivt med personlige målsætninger – ofte med en skæv vinkel. Han har defineret 100 ting, han gerne vil nå i løbet af sit liv, og lagt dem online på sin blog. Det kræver sin mand at lægge sine målsætninger åbent frem på den måde – og give alle mulighed for at følge med i, om han når dem eller ej. Og han har ikke gjort dem mindre udfordrende af den grund – der står både ‘Ironman i Hawaii’, ‘Bo i kloster/refugium en uge’ og ’10 jobs på 10 dage’ på listen.

50.000 kr til Kræftens Bekæmpelse

Et af Nikolajs målsætning var at indsamle 50.000 kr til Kræftens Bekæmpelse. Og Nikolaj har allerede sat sit hak ud for denne målsætning, for det klarede han i sidste uge, hvor han indsamlede 54.000 kr via sociale medier og en holdbar ide, nemlig at tilbyde noget for de penge, han samlede ind. For eksempel støttede Compell med et mindre beløb, og vi fik til gengæld en spændende gæsteartikel, som du kan læse her.

Hvad kan personlige målsætninger?

Samarbejdet med Nikolaj fik mig til at tænke over personlige målsætninger, og hvilken betydning de har.Nikolaj er et super godt eksempel på en fyr, der bruger personlige målsætninger til at kaste sig ud i  vilde og skæve projekter og til at presse sig selv til at opnå ting for sig selv og sin omverden, som ligger lidt udenfor det dagligdags. De personlige målsætninger gør det umiddelbart uoverkommelige projekt, som man ellers ville have forkastet, til en udfordring, man ufortrødent tager hul på.

Mine egne målsætninger

Lige nu er min egen målsætning primært centreret om at få Compell til at løbe rundt. Virksomheden er nyopstartet, og den kræver min fulde opmærksomhed, men jeg er meget inspireret af Nikolajs liste over personlige målsætninger. Jeg mener i princippet, at konkrete, personlige målsætninger er værdifulde pejlemærker, der både kan skabe fokus og give det ekstra mod, det kræver, at komme i mål og opnå noget ekstraordinært, mens man er her. Derfor overvejer jeg at bruge en halv times tid i denne weekend på at tænke over, hvad jeg selv vil nå, inden jeg dør.

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: