Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Tid til te hos Compell

Her på kontoret drikker vi ikke så lidt te, og med Perch’s som fast leverandør har teens verden åbnet sig med mange nye muligheder.
Te er en dejlig drik året rundt, men her i den kolde vintertid op til jul er der nok særligt mange, der værdsætter den. Det gør vi også her hos Compell. Te varmer og opfrisker, den dufter og gør godt, når du har været ude i kulden, og den fås i både hvid, grøn og sort, så der er noget for enhver smag. Te er fantastisk og alt for ofte undervurderet. Vi synes derfor, det er blevet tid til et indlæg om te. 

Som erstatning for kaffen 

Der er nok rigtig mange, der tænker: ”Te i stedet for kaffe? Ellers tak! Jeg skal have mit daglige koffein-indskud”. Til dem er der bare at sige, at mange typer af grøn te er propfyldt med koffein, der lige så fint kan sparke dig i gang om morgenen som en omgang stærk kaffe. Og når du vælger at fylde koppen med grøn te, får du et ekstra skud antioxidanter med i købet, så det er værd at overveje at skifte kaffekanden ud med en tepotte af og til.

Perfekt til juletiden

Der findes en række forskellige juleblandinger inden for teens verden. Og når det nu er juletid, er der så meget desto mere grund til at sprede julehygge med en rigtig god te. Juleteen kan både være med en base af hvis, grøn eller sort te. Hertil tilsættes gode julekrydderier såsom nelliker, appelsin, kanel og ingefær, der får blandingen til både at dufte og smage, så julehjerterne synger. Det holder julestemningen høj hjemme såvel som på kontoret, hvilket varmt kan anbefales.

Populær på kontoret 

En anbefaling til dig, der aldrig rigtigt har interesseret dig for te, og som synes, der er lige i overkanten meget at vælge mellem. Her på kontoret har Cool Herbal og Hvid Tempel Te været populære fra dag 1. Den første er frisk og sødlig med smag af citrongræs, pebermynte, æble og lakridsrod, mens den anden dufter fantastisk af eksotiske frugter som ananas, papaya og mango i sammenblanding med jordbær og solbær. Smagen er mild og godt afrundet.

Så er der kun tilbage at sige: ”God te og godt nytår herfra!”

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: