Digital markedsføring Google Ads SEO-specialister Sociale medier Tech & tracking

Kontakt os: +45 51 91 09 99

Become Blog

Vil du også gerne være bedre?

Sandsynligvis er svaret ja. De fleste af os vil gerne være bedre til en hel masse ting. Bedre til at kaste os ud i det uvisse, til at strukturere vores dag, til at nå vores mål og sætte nogle nye, til den sportsgren, vi elsker eller til at arbejde på smartest mulig vis.
Det er fedt at forbedre sig og mærke at man mestrer nye evner, men hvordan gør man lige? Det giver Nikolaj Astrups nye bog “Bedre” en lang række korte og stærkt inspirerende bud på.

Du kan flytte bjerge med din tro

Det lyder helt religiøst, men det har faktisk mere med psykologi og indstilling at gøre. “Bedre” tager udgangspunkt i troens magt – troen på at man kan nå nye højder, hvis man sætter sig mål i nye højder.
Flere af de små, inspirerende indspark, der udgør “Bedre”, har netop til formål at illustrere de helt utrolige mål, andre før os har bevist, man kan nå, hvis man tør sætte en kurs og følge den.

De store ambitioner og glæden ved det, der er

Store ambitioner skal gå hånd i hånd med glæden ved det, der er, og udfordringerne skal støttes op af en sund livsstil og hård, målrettet træning, hvis du konsulterer ‘Bedre’.
Bogen tilbyder en mangefacetteret indgang til det at få mere ud af livet og til ikke bare at drømme, men at realisere drømmene. Og Nicolaj ved, hvad han taler om som ung iværksætter, der er flyttet til Kina for at realisere sine egne drømme.

En bog til den indre iværksætter og idemand

Er du iværksætter, vil du kunne nikke genkendende til mange af bogens pointer og finde inspiration til at presse på for rykke dine ideer og visioner endnu videre. Er du ikke iværksætter, er du det nok alligevel på den ene eller den anden led efter at have læst bogen for den sætter gang i tankerne om hvad, der ville ske, hvis nu….
Ligegyldigt hvad, kan bogen varmt anbefales til alle, der godt kunne tænke sig at blive bare lidt bedre. Du kan både læse bogen fra ende til anden, man du kan lige så fint åbne op på et tilfældigt kapitel og lade dig inspirere af et opløftende budskab, der med al sandsynlighed tåler mere end en gentagelse.
Du kan købe Bedre her

Indholdsfortegnelse

Del opslaget: